Direktlänk till inlägg 4 juni 2013
Recept för fyra personer
Ingredienser:
* 5dl vispgrädde
* 1 vaniljstång
* 1,5dl kokos
* 2dl hermesetasströ (sötningsmedel)
* 3st gelatinblad
Garnering:
* 250gram hallon/blåbär
* 3msk kokos
* 4msk vispgrädde
1. Värm grädden med urskrapad vaniljstång och sötningsmedlet och kokosen. Låt det sedan svalna något.
2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10min. Blanda sedan i dem i grädden och rör om tills dem löst sig.
3. Skölj 4st dessertskålar i varm vatten (torka ej ur dem!). Fyll dem med smeten och täck dem med plastfolie och sedan i i kylskåpet i minst 4h eller över natten.
4. Blanda ingredienserna till garneringen.
5. Servera och njut!
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 |
6 | 7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|