Direktlänk till inlägg 14 februari 2013
2 portioner
* 2,5dl vispgrädde
* 2tsk vaniljsocker med äkta vanilj i
* 2 gelatinblad
* 2msk strösocker
* daim
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10min.
2. Värm grädden, den ska ej koka, i ca 10min. Häll i vaniljsockret och strösockret och rör om.
3. Ta sedan ut gelatinbladen och krama ur dem all vätska och rör i gelatinbladen så dem smälter i grädden.
4. Häll i grädden i portionsformar och strö sedan över krossad daim.
5. Låt stå i kylskåpet i minst 4h.
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 | 10 |
|||
11 | 12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 | 28 | ||||||
|