Direktlänk till inlägg 3 oktober 2012
* 1/3 dubbelnougat
* 0.75tsk malen ingefära
* 3tsk riven kokos
* 40gram vit blockchoklad
* 50gram ljus blockchoklad
1. Hacka chokladen och blanda alla ingredienser i en skål över ett hett vattenbad.
2. Häll i smeten i pralinformarna och sedan in i kylskåpet till dem stelnat och tryck sedan ut dem (jag använde mig utav en pralinform i silikon som jag köpt i Gekås/Ullared).
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|